Nädalast jäi kõlama: Kuuma päikese eest ...

Kadrin Karner
, Pärnu Postimehe peatoimetaja asetäitja
Copy
Päästeameti soovitused, kuidas veekogu ääres käituda, korduvad aastast aastasse: ära hüppa tundmatus kohas vette, alkohol ja ujumine ei käi kokku ning lapsi tuleb vee ääres äärmise hoolega valvata.
Päästeameti soovitused, kuidas veekogu ääres käituda, korduvad aastast aastasse: ära hüppa tundmatus kohas vette, alkohol ja ujumine ei käi kokku ning lapsi tuleb vee ääres äärmise hoolega valvata. Foto: Andres G. Adamson

Merre sukeldun ma. Liuglen lainete sees, puhkan soolases vees. Kõik see kõlab nii meelitavalt, kuid suvekuumuse keelitusest ja soojast mereveest ei tasu end eksitada lasta. Tähelepanu peab püsima terav.

 

Päästeameti soovitused, kuidas veekogu ääres käituda, korduvad aastast aastasse: ära hüppa tundmatus kohas vette, alkohol ja ujumine ei käi kokku ning lapsi tuleb vee ääres äärmise hoolega valvata. Kohati tekib tunne, nagu oleks keegi unustanud Karavani legendaarse plaadi masinasse, kus see üha uusi ja uusi ringe teeb.

Ometigi, kui vaadata poole aasta jooksul uppunud inimeste arvu – 32 –, jääb mulje, et päästeameti “plaat” on veel kaugelt liiga vähe mänginud või ei jõua “muusika” miskipärast inimeste kõrvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles