Lihulas kuulitabamuse saanud kolmeaastane poiss pääses haiglast kipsis käega

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Žigulis, mille pihta Mikk Tarraste seni teadmata põhjusel tulistas mitukümmend lasku, istus viis inimest: kaks täiskasvanud ja kolm last, tervelt pääses neist vaid üks lastest.
Žigulis, mille pihta Mikk Tarraste seni teadmata põhjusel tulistas mitukümmend lasku, istus viis inimest: kaks täiskasvanud ja kolm last, tervelt pääses neist vaid üks lastest. Foto: Lilli Tölp

5. juunil Lihulas toime pandud tapatöös tulirelvast tabamuse saanud ja haiglaravile toimetatud laps on tervenenud ja haiglast koju pääsenud. Tema viieaastane vend viidi koju varem.

Tulistamises kannatada saanud vendadest vanem sai haavata keha keskpaika ja veetis haiglas kümme päeva ja suunati kodusele ravile 15. juunil.

Tallinna lastehaigla pediaatriakliiniku juhataja Reet Raukase sõnul pääses õõvastavas juhtumis viga saanutest noorem, kolmeaastane poiss koju mõni päev hiljem, kuid kuulitabamuse saanud käsi on nooremal vellel veel mõnda aega kipsis.

“Noorem poistest sai õlavarreluu vigastusi: ujuma ta kahtlemata niipea ei pääse,” ütles Raukas, kelle jutu järgi on laste vanust arvestades paranemislootus hea ja suveleitsak ei tohiks paranemist takistada. “Selles eas paranevad haavad suhteliselt hästi ja kiiresti.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles