Suur pildigalerii: Pärnumaa rannavolle avaetapil võidutsesid ajakirjanik ja Saksamaa meistriliiga mees

Copy

Esmaspäeval tehti Pärnu rannas Sportland Beach Arenal algust Pärnumaa rannavõrkpalli kuueetapilise meistrivõistluste sarjaga. Avaetapil said võidukarika pea kohale tõsta spordiajakirjanik Karl Rinaldo ja järgmisel hooajal Saksamaa kõrgliigas palliv Karli Allik.

“14 paari – muljet avaldav arv. Tase oli päris hea. Atmosfäär super, kõik kiitsid!” märkis mõõduvõtu korraldaja Mehis Merilaine, kelle sõnul oli võitjat raske ennustada. “Favoriiti polnud, viis-kuus paari võinuks finaalis mängida.”

Esikohamatš kulges oma nime vääriliselt: finaalis alistasid Rinaldo-Allik kohaliku noorte duo Kauri Erik Kaisi ja Markus Veltsoni 22:20. Kolmas koht kuulus valitsevatele meistritele Ragnar Pähnile ja Karel Paisile, kes olid 21:15 paremad Gerdo Poolist ja Siim Rantanenist.

Kui mehed mängivad kuuel esmaspäeval, siis naised neljal neljapäeval. Iga mängija kogub individuaalpunkte ja võib paarilist vahetada. 3. augustil, mil toimub finaaletapp nii meestele kui naistele, duo punktid liidetakse.

“Viimasel etapil saab topeltpunkte. See meelitab tagantpoolt tulijaidki: kui hästi läheb, on võimalik tiitel võtta,” lisas korraldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles