Tanklarööv käivitas maakonnaülese politseioperatsiooni

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Kahe maakonna politseitöötajate ühisoperatsiooni käigus tabati kurikaelad kiiresti.
Kahe maakonna politseitöötajate ühisoperatsiooni käigus tabati kurikaelad kiiresti. Foto: Arved Breidaks

Täna varahommikul tabasid politseinikud Pärnus kolm meest, keda on alust kahtlustada samal ööl Viljandimaal Kamara tanklas toimunud sissemurdmises.

“Sündmused Viljandimaal said alguse kella 4.30 paiku, kui häirekeskusele laekus teade sissemurdmisest Kamara küla tanklasse, kust esmase info kohaselt oli varastatud sigarette ja kast kohvitopsidega,” rääkis Viljandi jaoskonna juhtuurija Liia Pilt. “Teatele reageerinud politseinikud ei leidnud sündmuskohalt kedagi. Küll olid neile asjaolude selgitamisel ja edasistes toimingutes suureks abiks nii tankla turvakaamerate salvestised kui kohalike tähelepanekud sõiduki kohta, millega tankla juurest lahkuti.”

Uurija lisas, et ajal, mil politseiuurijad ja kriminalistid tanklas esmaseid menetlustoiminguid tegid, alustasid ülejäänud patrullid sõiduki otsimist.

“Kaasati ka Lääne prefektuuri kolleegid, kes varahommikul oma piirkonnas liikunud sõidukid teravama tähelepanu alla võtsid. Veidi pärast kella kaheksat õnnestus Pärnu politseinikel kuriteos kahtlustatavad ühes kirjeldatud sõiduautoga Pärnu linnas Tallinna maanteel tabada. Sõidukis oli kolm meest ja osa tanklast varastatud kraamist,” kirjeldas Pilt tänahommikusi sündmusi kahes maakonnas.

Mehed peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ja nende suhtes alustati kriminaalmenetlust.

Juhusliku möödasõitja jutu järgi märkas ta hommikul Pärnus Tallinna maantee ja Ehitajate tee ristil sündmust, kus ühe auto ümber, millel kõik luugid lahti, toimetasid kolme politseibussiga saabunud politseinikud.

Viljandimaal Kamaris asub kodumaise tanklaketi Hepa üks bensiinijaamadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles