Favoriidid näitasid Hiiumaal oma võimu

Joel Kukk
Copy
Pärnu piigad (paremal) Angeliina Maria Isabel Õunap ja Lisbeth Taggu võitsid Hiiuma regati veenva ülekaaluga.
Pärnu piigad (paremal) Angeliina Maria Isabel Õunap ja Lisbeth Taggu võitsid Hiiuma regati veenva ülekaaluga. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Pärnu jahtklubi purjespordikooli treenerite kasvandikud võitsid Hiiumaal Kärdlas kahepaatide Eesti meistrivõistluste teisel etapil kaks poodiumikohta.

RS Feva klassis purjetavad Angeliina Maria Isabel Õunap ja Lisbeth Taggu panid teist etappi järjest oma paremuse veenva ülekaaluga maksma. Väärib märkimist, et meie piigad suutsid 11 sõidust võita üheksa. Taas teenisid teise auhinna Andrias Sepp ja Liise Väliste ning kolmanda koha said tallinlannad Maria Aleksandra Vettik ja Juta Koov. Esimest võistlust kahepaadil purjetanud Emma Mia Kaar ja Laura Marii Taggu lõpetasid regati kuni 14aastaste seas neljandal kohal.

Klassis 29er nautisid võidurõõmu Britta Maipuu ja Veronika Kuvatova. Pärnu duo Pert Salundi - Karel Ratnik lõpetas võistluse viiendal kohal. 49er-paatide võistlusel olid parimad Juuso ja Henri Roihu, katamaraanide konkurentsis said esikoha Andres Laul ja Ain Roosma ning 470-klassi võidu võtsid Meribel Köster ja Liisi Mari Nurmetalo.

Kahepaatide Eesti meistrivõistluste järgmine etapp purjetatakse juuli kolmandal nädalavahetusel Tallinna lahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles