Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond võitis uuel turniiril teise koha

Pärnu Postimees
Copy
Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond võitis Eesti jalgpalli liidu turniiril teise koha.
Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond võitis Eesti jalgpalli liidu turniiril teise koha. Foto: Jaanus Getreu

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond võitis Tallinnas esimest korda toimunud Eesti jalgpalli liidu 5v5 turniiril teise koha.

Turniiril, kus lõi kaasa kuus naiskonda, tohivad osaleda ainult need jalgpallurid, kes sel aastal Eesti meistrivõistlustest osa ei võta.

Nii oli ka Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond komplekteeritud klubi eri põlvkonna palluritest. Tiimi kuulus tosin aastat tagasi Eesti noorte meistrivõistlustel pronksmedali võitnud naiskonna liikmeid, mitu Eesti koolispordi liidu võistlustel medaleid toonud jalgpallurit, samuti mitu Eesti noortekoondise hõngu tundnud naist.

Kuue naiskonnaga turniiril mängiti turniirisüsteemis. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond võitis neli kohtumist ja saavutas 12 punktiga teise koha. Ainus, 0:1 kaotus tuli vastu võtta võistkonnalt The Best Never Rest.

“Nemad võitsid turniiri ja võistkond koosnes enamjaolt kunagistest Tallinna FC Floraga meistriliigas mänginud naistest,” ütles Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi eestvedaja Jaanus Getreu.

Lääneranna valla naised said 4:1 jagu nii JK Puhja Naisharrastajate kui JK Tabasalu Naisharrastajate võistkonnast. 1:0 alistati JK Naished tiim.

Klubijuhi sõnutsi kujunes trilleriks matš Kadrak Unitediga. “Meie naiskond läks Trinity Õismetsa väravast 1:0 juhtima. Vastased viigistasid 30 sekundit enne mängu lõppu. Kuid ka see ei olnud veel kõik: sekund enne lõpuvilet tõi Lõuna-Läänemaa naiskonnale võidu Karin Mänd,” lausus ta.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskonnast lõi Regle Kurnim neli, Maarja Jalaka, Mänd ja Õismets sahistasid võrku kaks korda ja Elise Ojap korra. Veel kuulusid naiskonda Kai Simpson, Anni Ratas, Sandra Pärnpuu ja Anna Luuk.

Jalgpalli liidu 5v5 turniirid kutsuti ellu, et laiendada amatöörjalgpalli püramiidi alust. Suve jooksul tuleb veel kolm turniiri. Turniiri toimumispaigaks võivad saada Lihula gümnaasiumi jalgpalliväljakud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles