Meelis Kalme: Umbusaldamine on lubamatu? (1)

Meelis Kalme
, reporter
Copy
Üheksa Saarde vallavolikogu liiget algatasid tänasel volikogu erakorralisel istungi vallavanem Eiko Tammisti ja volikogu esimehe Kadri-Aija Viigi umbusaldamise.
Üheksa Saarde vallavolikogu liiget algatasid tänasel volikogu erakorralisel istungi vallavanem Eiko Tammisti ja volikogu esimehe Kadri-Aija Viigi umbusaldamise. Foto: Mailiis Ollino

Hiljutistest uudistest saame teada, et Saarde vallas ­käivad huvitavad võimumängud, mille juurde kuulub seekord vallavanema ja volikogu esimehe umbusaldamise plaan, vastukaaluks neid toetav petitsioon internetis.

Petitsiooni algatajaid tsiteerides on “luba­matu, et Saarde vallavolikogu üheksa liiget teeb umbusaldusavalduse Saarde vallavanemale ja Saarde vallavolikogu esimehele puhtalt isikutevahelistest sobimatusest, tuues ohvriks Saarde valla edasise arengu”.

Selle olukorraga on osaliselt pärsitud järgmised sammud Saarde valla arenguks, nagu leiavad petitsiooni koostajad. Kas tõesti? Võib-olla. Aga võib-olla ka mitte. Kas peaks aga arvama, et olemas on vaid üks vallavanem ja üks volikogu esimees, kelle juhtimise all Saarde areneb? Julgen kahelda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles