Nädalavahetusel näeb Pärnu rannas tippvollet

Pärnu Postimees
Copy
Nädalavahetusel löövad Pärnu rannas rannavollelahinguid nii Eesti kui meie lõunanaabrite tipud. Foto on illustreeriv.
Nädalavahetusel löövad Pärnu rannas rannavollelahinguid nii Eesti kui meie lõunanaabrite tipud. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Nädalavahetusel Pärnus toimuv rannavõrkpalli Eesti karikavõistluste etapp toob suvepealinna Eesti ja Läti tipud, teiste hulgas astub võistlustulle Eesti kunagine tipp-paar Rivo Vesik - Sten Esna.

Eesti rannavolle praegusest esiduost Mart Tiisaarest - Kusti Nõlvakust tuleb Pärnus rannaliivale Tiisaar, kes mängib seekord Karli Allikuga.

“Võõra partneriga mängimine aitab päris palju ennast tundma õppida. Minu esimene eelistus oleks olnud Läti staar Aleksandrs Samoilovs, aga tema otsustas aega veeta perega puhates. Korra uurisin Rivo Vesikult, aga Rivo pelgas, et tema sportlik vorm jääb sel turniiril võib-olla liiga lahjaks,” rääkis Tiisaar Pärnu osavõistluseks partneri otsimisest volley.ee-le. “Karli Allik on mulle silma jäänud kõva tahtmise ja õppimissoovi poolest, seepärast otsustasingi, et Pärnu turniiri mängin temaga. Poisil on kõik füüsilised eeldused olemas, vaatame, võib-olla teeme hea turniiri ja siis äkki saame ühest parketimehest korraliku rannamehe tulevikuks.”

Lõunanaabritest on Pärnu turniiril kirjas kaks nädalat tagasi Kakumäel võidu teeninud Martinš Plavinš ja Edgars Tocs, kes maailma reitingu järgi on 17. kohal. Kolmas asetus on leedukatel Artur Vassiljevil ja Robert Juhnevitšil ja neljas Läti tandemil Andris Bedritisil - Ardis Relinšil.

Pärnuga seotud rannavollemängijatest pääsesid turniiril põhitabelisse Kaur Erik Kais ja Rasmus Meius, Kaarel Kais ja Rein Tiisaar ning Urmas Piik ja Sander Steinberg.

Eesti kunagine tipp-paar Rivo Vesik ja Sten Esna alustab turniiri kvalifikatsioonist.

Naiste turniirile on registreerunud 31 paari. Esimese asetusega lähevad väljakule Heleene Hollas ja Liisa Soomets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles