Noorte infomess tulekul

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Infomess “Suunaja 2012” toimub Pärnu kontserdimajas 17. veebruaril, osalema oodatakse kõiki, kel huvi õppimise, töötamise ja vaba aja veetmise võimaluste vastu. Mess leiab aset 17. korda, eelmisel aastal oli 40 eksponenti ja üle 2500 osaleja.

Eilseks oli registreerunud 17 eksponenti, kaugeim tulija Soome ametiinstituut.

“Suunaja” projektijuhi Kätlin Muru sõnade järgi oodatakse messile nii gümnaasiume kui ameti- ja kõrgkoole, kindlasti on kohal karjäärikohvik ja töötukassa. “Kuna jätkub karjääriteenuste süsteemi arendamise programm, saavad selle raames noorteühendused messil osaleda tasuta,” lisas Muru.

Pärnumaa noorte infomess on aasta-aastalt kasvanud nii külastajate kui eksponentide arvu poolest ning omandanud linna hariduselus olulise koha. Alates 2005. aastast kannab see infomess “Suunaja” nime.

Korraldajad ootavad oma meeskonda vabatahtlikke, kes oleksid abiks messi organiseerimisel. Huvilised leiavad sellekohase info “Suunaja” kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles