Pärnu piigad purjetasid pealinnas pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Angeliina Maria Isabel Õunap (paremal) ja Lisbeth Taggu on võitnud kõik kolm Eesti meistrivõistuste etappi.
Angeliina Maria Isabel Õunap (paremal) ja Lisbeth Taggu on võitnud kõik kolm Eesti meistrivõistuste etappi. Foto: Riina Ramst

Pärnu jahtklubi sportlased Angeliina Maria Isabel Õunap ja Lisbeth Taggu võitsid Tallinna lahel kahepaatide Eesti meistrivõistluste kolmandal etapil RS Feva klassis esikoha.

Teiseks tulid Rasmus Randmäe ja Henri Sootla Rein Ottossoni purjespordikoolist ja kolmanda koha sai Tallinna jahtklubi duo Maria Aleksandra Vettik - Juta Koov.

Võitjate klubikaaslased Martin Rahnel ja Angus Aarna Ant seilasid kolm päeva kestnud regatil neljanda koha vääriliselt ja Andrias Sepp - Liise Väliste lõpetasid võistluse seitsmendana.

29er-klassis läks kolmikvõit Soome sportastele: pjedestaali kõrgeima astme hõivasid Aatos ja Onni Kylävainio, järgnesid Sebastian Feodoroff ja Aleksi Nurminen ning Simon Karlemo ja Lasse Lindell. Pärnu jahtklubi lipu all seilavad Pert Saundi ja Karel Ratnik said 11. koha. Kahepaatide Eesti meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse septembri kolmandal nädalavahetusel Tallinnas.

“Angeliina ja Lisbeth on sel hooajal nautinud kõigil kolmel meistrivõistluste etapil võidurõõmu,” märkis Pärnu jahtklubi purjespordikooli peatreener Elise Umb. “Kuna neljast võistlusest arvatakse halvim tulemus maha, on meie tüdrukud endale juba meistritiitli kindlustanud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles