Lottemaa näitlejail tuleb ette putukate matmist ja võitlust jonniga

Copy
Jänes Alberti rollis on tänavu suvel ametis 14aastane Rudolf Harald Kivi. Tema on ühtlasi teemapargi noorim näitleja.
Jänes Alberti rollis on tänavu suvel ametis 14aastane Rudolf Harald Kivi. Tema on ühtlasi teemapargi noorim näitleja. Foto: Lottemaa

Sama aktiivselt nagu sipelgad pesas toimetavad Pärnust kuue kilomeetri kaugusel Leiutajatekülas lapsnäitlejad. Kiikame koos kardina taha, et näha, kes peidab end sel suvel Lotte, Alberti ja Bruno maski taha.

Särav ja üdini positiivne 17aastane Hanna Grete Rebane tegutseb tänavu suvel Lottena. Neiu jumaldab lapsi ja tunneb siirast rõõmu, et saab oma loomingulise külje proovile panna. Näitlejate katsetel peaaegu joone alla jäänud, pöördus neiu õnn viimasel hetkel ja nüüd ei kujutaks ta oma suve muudmoodi ettegi.

Kui teised noored töötavad kaheksa tundi, on Lottele ette nähtud neli. Ta on karakterina laste pideva tähelepanu keskpunktis, nii et ei jää aega isegi hingetõmbepausiks. Päevad on üsna intensiivsed ja kostüümi seljast võttes meeldib neiule tee­tassi taga merd vaadates end maan­dada. “Igas päevas leidub nii palju üllatusi, mis jõudu annavad,” kilkab Hanna Grete.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles