Ammende kultuurikava on suve lõpuni sisustatud

Johanna Roos
, suvereporter
Copy
Villajuhi Sven-Erik Volbergi sõnutsi ei ole koroona nende külastajate arvu mõjutanud.
Villajuhi Sven-Erik Volbergi sõnutsi ei ole koroona nende külastajate arvu mõjutanud. Foto: Mailiis Ollino

Alates 15. juulist on välisündmustele lubatud poolteist tuhat nägu, mis tähendab, et festivalikorraldajad kostitavad aina enamate üritustega. Esimeste festivalide, kontsertide, teatri- ja kinokülastustega on sündmusjanu kustutatud, ent siiski tekib südasuvel tahtmine puhkust kultuurselt veeta. Suvepealinna võlu ja ilu on ometi hoovikontsert, rannaliival mõnusa muusikarütmi saatel kulgemine või vanalinnapidu.

Kontserdimaja saal on pisiürituseks suur, aga väikese klubi ustest ka igaüks sisse ei astu – siseruumid ei kutsugi, tahaks aega päikese all veeta. Plaadisahinat ja elektronmuusikat on piisavalt kuuldud, sooviks midagi tavapäratut: ehk folgisugemetega Trafficut või NOËPi? Või hoopis Marko Matvere reisilaule?

Suvepealinna arhitektuuripärli Ammende villa hoovis toimub suviti arvukalt kontserte, teeõhtuid ja festivale, kus sellised tuntud muusikud esinevad, nii ka sel aastal. Hotellijuhi Sven-Erik Volbergi ütlust mööda tuli koroona pärast juuni sündmused südasuvele kolida ja sellepärast on nende kalender kahel viimasel suvekuul tihe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles