Koduotsija: korduvalt hüljatud süsimust kassipoiss loodab õnnetule minevikule selja keerata ja päriskodu leida

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Kaheaastase Mustu elu on siiani olnud keeruline.
Kaheaastase Mustu elu on siiani olnud keeruline. Foto: MtÜ Seltskond Käppadel

Tootsis koduta loomi aitava MTÜ Seltskond Käppadel hoole all ootab kodupakkumist kaheaastane kassipoiss Mustu, kelle elu pole seni olnud meelakkumine. Pärnumaale jõudis kiisu märtsis, ent igavese kodu otsingud pole seni vilja kandnud.

Mustu osutus oma tolleaegse omaniku kiire kolimise tõttu üleliigseks pereliikmeks. Ühingu vabatahtlikule jäeti korteri võti ja paluti kass minema viia. Pilt, mis kassile järele minnes korterist vastu vaatas, oli õõvastav.

“Keset prügi ja mustust täis korterit nuttis õnnetu, inimese lähedust igatsev kiisu. Hiljem selgus, et ka see kodu ei olnud Mustul esimene: ta olla alles mõni kuu varem õuest ekslemast leitud. Kust ta pärit on, ei tea keegi,” rääkis miisul järel käinud Kelly Ardan, mittetulundusühingu üks asutajaid.

Vabatahtlike pingutuste abil leidis smaragdroheliste silmadega Mustu küll uue kodu, kuid elu keerdkäikude tõttu oli loomake sunnitud hiljuti ühingu hoole alla naasma.

Ilmselt on ta elanud vabakäigukassina, sest pelgalt toas elamine ei rahulda tema vajadusi. Sestap otsime Mustule kodu, kus ta saaks õues käia.

Kelly Ardan

Nurrumootor on vurrudest sabaotsani armastust täis ja otsib igal hetkel inimese lähedust, et talle seda näidata.

“Ilmselt on ta elanud vabakäigukassina, sest pelgalt toas elamine ei rahulda tema vajadusi. Sestap otsime Mustule kodu, kus ta saaks õues käia,” täpsustas Ardan. Selleks sobib tema sõnutsi ohutu piirkond maakohas või pisemas asulas. “Kindlasti ei anna me teda linnas õues käivaks kassiks.”

Mustu on kastreeritud, kiibistatud, vaktsineeritud ja saanud vajalikud parasiiditõrje. Uude koju läheb ta lihtsa loovutuslepinguga ja juuli jooksul loovutustasuta.

Mustu ootab kodupakkumisi MTÜ Seltskond Käppadel kassitoas Tootsis. Kui soovite talle kodu pakkuda, võtke ühendust telefonil 5841 6002 või kirjutage kiisupoisid@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles