Itaalia koondislane näitas Eesti vibulaskmise isa Aksel Randmeri mälestusvõistlustel maailmaklassi

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Aksel Randmeri 10. memoriaali võitis Itaalia koondislane David Pasqualucci, edestades hollandlast Gijs Broeksmad ja Tanel Kaasikut.
Aksel Randmeri 10. memoriaali võitis Itaalia koondislane David Pasqualucci, edestades hollandlast Gijs Broeksmad ja Tanel Kaasikut. Foto: Erakogu

Pärnusse ja ühtlasi Eestisse vibuspordi toonud Aksel Randmeri 10. mälestusvõistlustel suvepealinnas lasti tipptulemusi. Meeste olümpiavibu arvestuses triumfeeris Itaalia koondislane David Pasqualucci, kellele võistluspäeva lõpuni pakkus tihedat konkurentsi Hollandi talent ja samuti oma riiki rahvusvahelistel jõuproovidel esindanud Gijs Broeksma.

Kuigi koroonakriisi tõttu tänavu esimest korda võistelnud 24aastane itaallane ei ole kaugeltki tippvormis, lasi ta mängleva kergusega üle kolm Eesti rekordit.

Peale itaallase ja hollandlase pakkusid Maarjamaa vibulaskjatele konkurentsi meie lõunanaabrid.

Itaalia klubi Aeronautica Militare palgal Pasqualucci tõdes, et  tundis end väga kummaliselt, kuna tal polnud enne ülemaailmset koroonakriisi olnud nii pikka võistluspausi kui nüüd. “Olen väga õnnelik, et sain Eestis uuesti võistelda,” lausus Itaalias Rooma provintsis Genzano di Roma linnas elav sportlane, kelle kodumaal nagu paljudes ülejäänud riikides spordiüritusi veel ei korraldata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles