Koduotsija: perenaise kaotanud Iti klapib nii kasside kui väikeste koertega

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Keskealine kassiemand Iti otsib kodu.
Keskealine kassiemand Iti otsib kodu. Foto: MtÜ Seltskond Käppadel

Kolmevärviline kassiemand Iti jõudis mittetulundusühingu Seltskond Käppadel kassituppa mullu kevadel koos poegadega, sest tema omanik suri ega olnud enam inimest, kes tema ja pisipere eest hoolitseks.

Rahumeelne Iti kasvatas kassitoas oma poegade kõrval üles kolm kasulast.

Kaheksa-aastane nurrumootor elab kassitoas rahumeelselt ühes kümne kassiga, tegemata numbrit rohkearvulisest kaaskonnast. Iti pole seltskonnas kunagi teiste kassidega tüli norinud. Ühingu esindajate kutsasse aga on ta hingepõhjani kiindunud. 

“Peaasi, et oleks süüa ja soe koht, kus magada,” muigas ühingu eestvedaja Kelly Ardan, kelle sõnutsi on söök miisule nii suur lemmik, et kõht aina kasvab ja kaalunumber suureneb. “Kassitoas ei ole võimalik toidu kogust ühe looma puhul piirata, uues kodus peaks seda kindlasti jälgima,” selgitas Ardan, et Itile tuleks kasuks dieeti pidada.

Iti on nüüdseks vabanenud teda pikalt vaevanud probleemsetest hammastest – need olid väga halvas seisus. Vaatamata sellele saab ta edukalt süüa tavalist kassitoitu.

Loomult on Iti rahulik.
Loomult on Iti rahulik. Foto: MTÜ Seltskond Käppadel

Kassiemand on steriliseeritud, kiibistatud ja saanud regulaarselt  parasiiditõrjet. Enne uude koju minekut ta vaktsineeritakse. 

Iti ootab kodupakkumisi vabaühenduse Seltskond Käppadel kassitoas Tootsis. Koju läheb kass loovutuslepingu ja sümboolse tasu eest (35 eurot), et ühing saaks edaspidigi koduta loomi aidata.

Itile kodu pakkujal tuleb täita Seltskond Käppadel kassivõtu sooviavaldus ja ühingu esindaja võtab huvilisega ühendust. Lisainfot hiireküti kohta saab telefonil 5841 6002 või kirjutades kiisupoisid@gmail.com.

Üle kõige armastab miisu süüa ja magada.
Üle kõige armastab miisu süüa ja magada. Foto: MTÜ Seltskond Käppadel
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles