Motosportlased kihutavad nädalavahetusel Paikuse enduurol (1)

Joel Kukk
Copy
Paikuse motoklubi enduuroäss Toivo Nikopensius on kahe etapi järel Eesti karikasarja liider.
Paikuse motoklubi enduuroäss Toivo Nikopensius on kahe etapi järel Eesti karikasarja liider. Foto: Erakogu

Laupäeval ja pühapäeval jahivad nelja riigi tsiklisõitjad Paikuse ümbruse metsades ja rabades enduuro Balti, Eesti ja Läti meistri- ja karikavõistluste punkte.

Mitmepäevasõidu peakohtuniku Sulev Tõnissoni sõnutsi on Paikusele oodata üle 100 sportlase ja paremus selgitatakse tosinas arvestuses.

„Peale eestlaste ja lätlaste tuleb enduurole hulk sportlasi Leedust ja Soomest,” rääkis Tõnisson. „Laupäeval stardib esimene võistlejate paar Paikuse põhikooli juurest 56 kilomeetri pikkusele ringile keskpäeval ja pühapäeval algab võistlus kell 9. Esimesel päeval läbitakse kolm ja teisel kaks ringi. Igal ringil on kaks kontrollpunkti ja aega võetakse krossikatsel Seljametsas ning enduurotestil Reiu liivakarjääri ümbruses.“

Pärnumaa tugevamatest motomeestest lähevad nädalavahetusel võistlustulle Toivo Nikopensius (nr 10), Tõnu Kallast (nr 992), Endrik Raal (nr 520), Toomas Palmissaar (nr 939), Madis Pool (nr 113), Aivo Rabbi (nr 15), Rene Lehiste (nr 20), Jarmo Lehiste (nr 556), Rando Mäeots (nr 186), Hendrik Allsalu (nr 420), Henri Petman (nr 316), Eero Nieminen (nr 214),Tiitus Enjala (nr 114), Kristjan Koha (nr 727) ja Kari Kodasma (nr 608).

Senise kahe etapi järel on Paikuse klubi sportlastest edukamad Nikopensius ja Raal, kes Eesti karikasarjas hoiavad liidrikohta vastavalt seenioride ja hobisõitjate konkurentsis. Pärnu motoklubi esindav Palmissaar asub harrastajate pingereas teisel positsioonil.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles