Allan Vainikk: Mündid, reha ja ämber jäätmekäitluses (1)

, jäätmekäitluse spetsialist
Copy
Paikre põhitegevus ei saa ju olla jäätmete ladestamine prügimäele – see on jäätmehierarhia madalaim tegevus, mis ei sobi kokku ringmajandusliku mõttelaadi ega 21. sajandi tehniliste võimalustega, kirjutab jäätmekäitlusspetsialist ja ettevõtte endine töötaja Allan Vainikk. 
Paikre põhitegevus ei saa ju olla jäätmete ladestamine prügimäele – see on jäätmehierarhia madalaim tegevus, mis ei sobi kokku ringmajandusliku mõttelaadi ega 21. sajandi tehniliste võimalustega, kirjutab jäätmekäitlusspetsialist ja ettevõtte endine töötaja Allan Vainikk. Foto: Mailiis Ollino

Paikre OÜ endise töötajana lugesin arusaadavatel põhjustel kõrgendatud huviga nii Pärnu Postimehe vahel ilmunud Isamaa erakonna piirkondlikus väljaandes Rain Jungi artiklit “Linnavalitsus kahjustab linna vara” kui Pärnu Postimehes ilmunud lugu “Meelis Kukk: Paikret rünnatakse!”. Esimeses neist esitatakse tõsised süüdistused linnavõimu suunal ja teine püüab neid oma parastustega tagasi lükata.

Kaheksa ja pool aastat Pärnu ja Pärnumaa ühes tähtsamas jäätmekäitlusettevõttes töötanuna pean tunnistama, et kunagisel nõukogu liikmel on paljuski õigus ja vastsel nõukogu esimehel pole aimugi, millest jutt käib. Kahe poolega mündi kujundit kasutades ütleksin, et Jung ja Kukk kirjeldavad täiesti erinevaid münte.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles