Pärnumaa tiimide vutilahingutes löödi palju väravaid ja välkus punaseid kaarte

Pärnu Postimees
Copy
Nii Pärnu jalgpalliklubi kui Vändra Vapruse vastased lõpetasid 16. vooru mängu vähemuses.
Nii Pärnu jalgpalliklubi kui Vändra Vapruse vastased lõpetasid 16. vooru mängu vähemuses. Foto: Reuters/ScanPix

Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigaturniiri 16. vooru mängudes löödi nii Pärnu jalgpalliklubi (PJK) ja Tartu Tammeka U21 lahingus kui Vändra Vapruse mõõduvõtus viis väravat ja pärnumaalaste vastased lõpetasid matši vähemuses.

PJK võitis Kein Makovei väravast Tartu Tammeka U21 esinduse vastu avapoolaja ja suurendas Igor Mohhovi tabamusest teise poolaja algus edu veelgi.

Carl Robert Mägimetsa värav poolaja keskel tõi Taaralinna meeskonna poolaja keskel mängu uuesti tagasi, ent õige pea seadis Risto Kauniste pärnakatele uuesti sisse turvalise edu.

Kümmekond minutit enne lõpuvilet suutis Martin Jõgi vahe taas minimaalseks muuta, aga kumbki sats ei suutnud rohkem skoori teha ja nii said pärnakad 3:2 võidust rõõmu tunda.

Tartu meeskond lõpetas mängu kümnekesi, sest teise poolaja kolmandal lisaminutil sai teise kollase kaardi Artur Uljanov.

Punased kaardid välkusid ka Vändra Vapruse ja FC Elva mängus, kui 81. minutil jäi männilinna tiim kümnekesi ja üleajal suisa üheksakesi.

Ometi ei suutnud selleks ajaks kaotusseisu jäänud Vändra tiim arvulist ülekaalu enda kasuks pöörata ja punktilisa teenida ning pidi tunnistama vastaste 3:2 paremust.

Juba 13. minutiks leidis Vändra meeskond ennast kaheväravalisest kaotusseisust, ent Kristen Kähri värav avapoolaja lisaminutil vähendas pausile minnes kaotusseisu minimaalseks.

58. minutil suutsid vändralased Martin Pärna väravast viigistadagi, aga paar minutit hiljem sahistas taas võrku Elva meeskond ja see jäigi mängu viimaseks tabamuseks ning kindlustas kolm võidupunkti Elvale.

Pärnu Vapruse meeskond sai 16. voorus 1:0 jagu Nõmme Unitedist.

17. voorus sõidab PJK reedel külla liidrile Maardu linnameeskonnale. Vaprused kohtuvad laupäeval omavahel Vändras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles