Anu Villmann: Tee või ära tee – kumb siis jääb? (3)

Anu Villmann
, Pärnu linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist
Copy
Kui mullu asfalditi Pärnu linnas terve aasta peale kokku umbes 50 000 ja pinnati umbkaudu 100 000 ruutmeetril, siis ainuüksi tänavu on juba värske asfaltkatte saanud 105 000 ja saab veel 20 000 ruutmeetrit tänavapinda, kirjutab Pärnu linnavalitsuse komminikatsioonispetsialist Anu Villmann. 
Kui mullu asfalditi Pärnu linnas terve aasta peale kokku umbes 50 000 ja pinnati umbkaudu 100 000 ruutmeetril, siis ainuüksi tänavu on juba värske asfaltkatte saanud 105 000 ja saab veel 20 000 ruutmeetrit tänavapinda, kirjutab Pärnu linnavalitsuse komminikatsioonispetsialist Anu Villmann. Foto: Lauri Mutso

Teetööd on üks tänamatumaid töid üldse, sest alati saadab neid kellegi nurin – nii siis, kui mehed lõõskava päikese käes asfaldivad ja kahest sõidurajast toimib ajutiselt vaid üks, kui ka vastupidisel juhul: kui auk on augus kinni ja keegi midagi ei tee. Tulemus näib olevat sama: rahulolematus.

“Olemata teedeehituse spetsialist, olen üsna kindel, et teetöid saaks kavandada ja teha nõnda, et need ei halvaks nädalate kaupa iga päev tundideks liiklust suures osas linnas ega tekitaks kilomeetrite pikkusi ummikuid,” kirjutas reporter Meelis Kalme 8. augusti Pärnu Postimehes.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles