Talvikut tabas Ķegumsis ebaõnn

Joel Kukk
Copy
Noor pärnakas Jörgen-Matthias Talviku asub Euroopa meistrivõistluste edetabelis viiendal kohal.
Noor pärnakas Jörgen-Matthias Talviku asub Euroopa meistrivõistluste edetabelis viiendal kohal. Foto: Erakogu

Lätis Ķegumsi krossirajal jätkuvatel EMX 250 klassi Euroopa meistrivõistluste kolmandal etapil pidi Pärnu motoklubi võidusõitja Jörgen-Matthias Talviku kibeda pilli alla neelama.

Nädalavahetusel teisel etapil neljanda koha saavutanud pärnakas kukkus juba avasõidu stardikurvis ja asus seejärel innukalt oma kohta parandama. Paraku maksis liigne rutakus talle kätte, noor motomees pani veel mitu korda külje maha ja lõpetas sõidu 19. kohal. Esimesena tuiskas finišisse EM-sarja liider Thibault Benistant Prantsusmaalt, kannul kaasmaalane Tom Guyon ja Meico Vettik klubist KTM Racing Estonia.

Teises sõidus suutis Talviku avaringi 15. kohalt tõusta lõpuks Vettiku järel seitsmendaks. Esikoha napsas taas Benistant, talle järgnesid rootslased Isak Gifting ja Håkon Fredriksen. Kahe sõidu kokkuvõttes teenis etapivõidu Benistant, Vettikule kuulus teine koht ja kolmas oli Gifting. Talviku pidi leppima 12. kohaga.

Kolme etapi järel on EMi liider Benistant, teist kohta hoiab Gifting ja kolmas on itaallane Mattia Guadagnini. Talviku asub edetabeli viiendal ja Vettik kümnendal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles