Elmu Mägi õpilased tegid füüsikaolümpiaadil puhta töö

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Huvi füüsika vastu on tasapisi õpilaste hulgas tõusma hakanud,” tõdeb õpetaja Elmu Mägi. Füüsika valib üheks lõpueksamiks Eestis 600-700 õpilast.
“Huvi füüsika vastu on tasapisi õpilaste hulgas tõusma hakanud,” tõdeb õpetaja Elmu Mägi. Füüsika valib üheks lõpueksamiks Eestis 600-700 õpilast. Foto: Urmas Luik

Eesti koolinoorte 59. füüsikaolümpiaadi Pärnu linnavoorus võtsid kõik auhinnakohad õpetaja Elmu Mägi õpilased, kellest 14 õpib Koidula gümnaasiumis ja üks Kuninga tänava põhikoolis.

8. klasside parim oli Joonas-Sander Tamm, teiseks tuli Kristo Karl Aedma ja kolmandaks Markus-Oliver Tamm Koidula koolist.

9. klasside esikoha võitis Erik Amor, teise koha viis Leenu Reinsalu Kuninga tänava põhikooli ja kolmandaks tuli Marie-Mädli Kivimäe.

Kümnendike olümpiaadivõit kuulub Juhan Raedovile, teine koht Elina Ildile ja kolmas koht Andreas Baumile.

11. klasside võitja oli ülekaalukalt Kristo Ment, talle järgnesid Oskar Aava ja Hanna-Stina Sonts.

Abiturientidest tegi olümpiaadil parima tulemuse Mihkel Killo, teise koha sai Ats Aasmaa ja kolmanda Mihkel Oselein.
 
Gümnaasiumiklasside koondarvestuses oli konkurentsitult parim Kristo Ment, teiseks tuli Mihkel Killo ja kolmandaks Oskar Aava.

Osales kokku 66 õpilast, 36 põhikoolist ja 30 gümnaasiumist. „Füüsika kogub meie linnas populaarsust,“ ütles Elmu Mägi, Koidula ja Kuninga kooli füüsikaõpetaja ja Pärnu linna füüsika aineühenduse juht.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles