Supermotosõitjad kihutasid maratonil

Joel Kukk
Copy
Noored motosportlased stardi ootel.
Noored motosportlased stardi ootel. Foto: Tafkafoto

Pärnumaa tehnikaspordiklubi Almaca Motosport korraldas Aravete kardirajal Eestis esimest korda supermoto meeskondliku maratoni, kus kahes arvestuses kokku kihutas 22 võistluspaari.

Meeste 100 ringi sõidu võitsid Vihuri motoklubi esindanud Prants ja Patrick Pals, teise auhinna teenisid korraldajaklubi sportlased Eero Madisson ja Alex Vetkin ning kolmandaks tulid Karl Takk ja Eerik Madisson. Esikolmikule järgnesid Eesti ringrajasõidu suurmeistrid Marko Rohtlaan ja Hanno Velt, Leedu motomehed Gediminas Jomantas ja Justinas Macevicius ning Aksel Pärtelpoeg ja Egert Põld klubist Äksi39Team.

50 ringi kihutanud noorte võistlusel hõivasid pjedestaali Almaca klubi tulevikulootused: võidurõõmu nautisid Mathias Vetkin ja Otto-Reinhard Viks, teise auhinna vääriliselt sõitsid Kristjan-Erich Luhaäär ja Travis Siilak ning kolmanda koha said Kenneth Simulask ja Caspar Vetkin.

Neljandana lõpetanud Vihuri tiimi kuulusid Meribel Kask ja Steven Eugen Tiitsoo, viiendaks tulid Äksi klubi poisid Henry Järv ja Rasmus Ebelmann ja kuuenda koha said Hugo-Brent Freimann ja Andre Köster Vihuri klubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles