Laura Rahnel tegi aastase vigastuspausi järel imetlusväärse tagasituleku

Märt Pilme
, reporter
Copy
Laura Rahnel teenis meistrivõistlustelt neli medalit.
Laura Rahnel teenis meistrivõistlustelt neli medalit. Foto: Igor Pissarev

Juunis 14aastaseks saanud Laura Rahnel on tenniseväljakutel tõusev täht. Kõige krooniks on sütevakalane tubli õppur, kes kunagi pole kiituskirjata jäänud.

Tallinnas lõppesid äsja pea kaks nädalat kestnud Eesti noorte tennisemeistrivõistlused, kus mõõtu võeti U12, U14, U16 ja U18 eaklassis. Suvepealinlasel läks suurepäraselt: Pärnu Kalevi tenniseklubi ja Kesklinna tennisekooli õpilased teenisid kahe peale 19 autasu.

Säravaimate tulemuste eest hoolitses kalevlane Rahnel, kes U14 eaklassis tõusis Eesti meistriks. Pärnakat saatis edu vanemate seaski, kui ta ühes tartlase Liisa Varuliga võitis U16 tüdrukute paaristurniiri.

Rahnel jõudis tiitlimatši ka U14 tüdrukute paarismängus, kui ta koos Adriana Rootsuga mängis Lisette Aljase ja Grete Gulli vastu. Paraku tuli vastu võtta napp – 4:6, 6:3, 9:11 – kaotus. U14 segapaarismängus edeneti Ron Torniga poolfinaali, ent kaotati. Sellegipoolest riputati neile kaela pronksmedal, sest Eesti noorte meistrivõistlustel tähendab allajäämine poolfinaalis kolmanda koha autasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles