Lõuna-Eesti rallil hästi kihutanud Egon Kaur: Rally Estonia eelarve on peaaegu koos

Pärnu Postimees
Copy
Ford Fiesta Protoga sõitnud Egon Kaur ja Silver Simm saavutasid Lõuna-Eesti rallil üldarvestuses 13. koha ja olid Eesti meistrivõistluste arvestuses teised.
Ford Fiesta Protoga sõitnud Egon Kaur ja Silver Simm saavutasid Lõuna-Eesti rallil üldarvestuses 13. koha ja olid Eesti meistrivõistluste arvestuses teised. Foto: Kaur Motorsport

Nädalavahetusel Lõuna-Eesti rallil Ford Fiesta Protoga kihutanud, omas klassis teise koha saavutanud ja üldarvestuses 13. tulemuse kirja saanud pärnaka Egon Kauri sõnutsi annab endaehitatud masinaga R5-autodega võidu sõita küll.

“Üle väga pika aja üks konkurentsirohke ralli,” jagas koos kaardilugeja Silver Simmiga võistelnud Kaur muljeid oma sotsiaalmeediakanalis. “Kohe esimesest katsest peale oli näha, et heade kohtade eest peavad ekipaažid pidama kõva lahingut. Endaehitatud autoga saab R5-autodega võidu sõita küll. Teine edukas ralli ja tahaks nüüd näha, mida R5 endast kujutab.”

Järgmisena on Kauril ja Simmil plaan osaleda järgmisel nädalavahetusel Rally Estonial. Selleks mõõduvõtuks kavatsevad mehed rentida R5 auto. MM-rallil osalemise kulud jäävad 50 000 euro kanti.

“Selle võistluse eelarve on peaaegu koos, küll näeme praegu kõvasti vaeva testieelarve kokkusaamisega, et saaksime kohe võistluse alguses lahinguvalmis olla,” märkis Kaur.

R5 autod võistlevad MMil WRC2- ja WRC3-klassis. WRC2 on tehase toega, WRC3 on erasõitjad ehk siis pärnakad võistleksid viimasena nimetatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles