Esimesed jooksupeolised said finišilipu

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Kahe silla jooksu peakorraldaja ­Vahur Mäe läbis virtuaalse kümne kilomeetri distantsi ajaga 49.41 ja teenis tänavuse ürituse särgi ja mälestusmedali juba välja.
Kahe silla jooksu peakorraldaja ­Vahur Mäe läbis virtuaalse kümne kilomeetri distantsi ajaga 49.41 ja teenis tänavuse ürituse särgi ja mälestusmedali juba välja. Foto: Lilli Tölp

Üle 100 spordisõbra on üleeile alanud Pärnu kahe silla jooksul juba märgi maha saanud. Tänavu koroonaviiruse leviku tõttu veebis korraldatava, suvepealinna suurima rahvaspordiüri­tuse lühemaid ja pikemaid jooksudistantse saab läbida veel ligemale kahe nädala jooksul.

Kahe silla jooksu peakorraldaja Vahur Mäe jutu järgi oodatakse olude sunnil virtuaalsena toimuvale ja 20 aasta juubelit tähistavale jooksupeole umbes 1500 osalejat.

“Jooksule on end kirja pannud ­juba 1100 inimest ja registreerimine veel käib,” ütles Tallinna ja Tartu maratoni järel Eesti linnajooksude tippu kuuluva ürituse eestvedaja. “Rõõm on näha, et sel aastal on palju jooksjaid väljastpoolt Pärnumaad.”

Tavaliselt on kahe silla jooksul osalenud ligemale 3600 suurt ja väikest spordisõpra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles