Tanel Melts liitus Nõmme Kaljuga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnust pärit Tanel Melts kaitses eelmise aasta alguses veel Nõmme Kalju värve, algaval hooajal näeb teda mängimas FC Infoneti ridades.
Pärnust pärit Tanel Melts kaitses eelmise aasta alguses veel Nõmme Kalju värve, algaval hooajal näeb teda mängimas FC Infoneti ridades. Foto: www.jkkalju.ee

Pärnu Linnameeskonna 23aastasest ääreründajast Tanel Meltsast sai jalgpalli Eesti meistriliiga mulluse hõbedameeskonna Nõmme Kalju mängija.

Melts sõlmis pealinna klubiga 1+1aastase lepingu.

“Mul on Kaljuga liitumise üle väga hea meel. Teadsin siit paljusid ning siinne meeskonna sisekliima on suurepärane, kõik saavad omavahel väga hästi läbi ning mina üritan endast siin parima anda,” vahendas Nõmme Kalju pressiteenistus Meltsa sõnu.

“Meeskonnas olen kohanenud väga hästi. Praegustes trennides ei tohiks ma küll väga kellelegi alla jääda, kui, siis vaid füüsisega, kuid sellega teen väga palju tööd, et võidelda põhikoosseisu koha eest ja aidata Nõmme Kalju kullale,” ütles Melts.

Pärnu jalgpalliklubi kasvandik Tanel Melts on esindanud Eesti meistrivõistlustel aastatel 2005-2007 Pärnu pataljoni jalgpalliklubi, 2008-2010 Pärnu Vaprust ja 2011 Pärnu Linnameeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles