Pärnumaa vanemaealised pälvisid ministri tunnustuse

Pärnu Postimees
Copy
Sotsiaalminister Tanel Kiik tunnustas vanemaealisi, kes eriolukorra ajal silma paistsid.
Sotsiaalminister Tanel Kiik tunnustas vanemaealisi, kes eriolukorra ajal silma paistsid. Foto: Tairo Lutter

Sotsiaalminister Tanel Kiik tänab vanemaealisi, kes kevadise eriolukorra ajal andsid panuse COVID-19 kriisiga toimetulekuks sõltumata sellest, kas nad tegid seda ametialaselt või vabatahtlikkuse alusel. Samuti neid, kes oma tegevusega on kogukonnas silma paistnud. Tunnustuse pälvis 31 inimest, teiste hulgas Evi Rubin ja Rein Tammai Pärnumaalt.

Tunnustati tervise- ja sotsiaalvaldkonna töötajaid, kelle hulgas on nii koduhooldustöötajaid, tegevusjuhendajaid, õdesid, perearste, asenduskodude töötajaid, kohaliku omavalitsuse korrakaitsetöötaja, sotsiaaltranspordi bussijuht kui palju vabatahtlikke. 

“Käesolev aasta on COVID-19 leviku tõttu muutnud meie kõigi tavapärast elukorraldust ja oleme pidanud kohandama oma harjumusi, mõtlemist ja käitumist,” ütles sotsiaalminister Tanel Kiik. “Ministeeriumil on hea meel tänada 31 vanemaealist, kes tegid eriolukorra ajal suure pühendumusega tööd ja abistasid neid, kes seda kõige rohkem vajasid.”

Sotsiaalministeerium korraldab igal aastal augustis ministri vastuvõtu, et tunnustada silmapaistvaid vanemaealisi. Tänavu otsustati COVID-19 haigestumise tõusu tõttu iga-aastane tänuüritus ära jätta ja tunnustatuile saadetakse tänukiri meenega koju posti teel.

Kutse esitada kandidaate said kõik maaomavalitsusliidud, samuti vanemaealiste poliitika komisjoni kuuluvad organisatsioonid ja riigikogu sotsiaalkomisjon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles