Volletiim värbas mere tagant vana tuttava

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Kaks aastat Saaremaa tiimi esindanud temporündaja Harri Palmar on algaval hooajal Pärnu võrkpalliklubi meeskonnas tagasi.
Kaks aastat Saaremaa tiimi esindanud temporündaja Harri Palmar on algaval hooajal Pärnu võrkpalliklubi meeskonnas tagasi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu võrkpalliklubi andis teada, et meeskonnaga taasliitub kaks hooaega Saaremaa võrkpalliklubi tiimis mänginud keskblokeerija Harri Palmar.

30aastane 196 sentimeetri pikkune tempomees kuulus suvepealinna satsi ka aastatel 2014–2018 ja seega algab tal Pärnus viies hooaeg.

Sama ampluaaga on Pärnu tiimi nimekirjas veel Läti koondislane Toms Švans, samuti Markus Veltson, Sander Kasela ja Mattias Rahuoja.

Pärnu võrkpalliklubi mänedžeri Reio Tilga sõnutsi oli veel mõni kuu tagasi lahtine, kuidas kujuneb suvepealinna tiimi algava hooaja eelarve ja varitses oht, et see jääb mullusest poole väiksemaks. Ent viimaste nädalate jooksul on klubile tulnud uued toetajad ja praeguse seisuga on Tilga kinnitusel koos umbes 200 000eurone büdžett, mis moodustab eelmise hooaja omast umbes 80 protsenti.

“Tänu sellele, et leidsime toetajaid juurde, saimegi Palmari palgata,” ütles Tilk. “Ta oli ainuke vaba eestlane, kes meie meeskonda sobis ja kellele meie hammas peale hakkas.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles