Kolme riigi autosportlased kihutavad ringrajal

Joel Kukk
Copy
Tagaveolist Ford Sierrat taltsutav Vjatšeslav Serov on neljal superkrossi karikasarja etapil jõudnud pjedestaalile.
Tagaveolist Ford Sierrat taltsutav Vjatšeslav Serov on neljal superkrossi karikasarja etapil jõudnud pjedestaalile. Foto: Pille Russi

Pühapäeval jahivad Eesti, Läti ja Leedu võidusõitjad Pärnus Audru ringrajal Toivo Ninnas juuniori auhindu.

Erki Spordi superkrossihooaja viimasel etapil selgub lühemal ringil paremus viies masinaklassis. Pikal ringil sõidavad 2WD vabaklassi autod, ajalooliste vormelautode piloodid ihkavad Eesti ja Balti meistrisarja punkte ning Volgasid ja tagaveolisi Žiguleid taltsutavad sportlased kihutavad Läti meistrivõistlustel.

Superkrossi karikasarjas on enne viimast etappi noorteklassi kindel liider Maiko Tamm, järgnevad Karl-Kenneth Neuhaus ja Toivo Uusna. Esikveoliste autode edetabelit juhib Siim Ots, teisel kohal asub Kevin Allik ja kolmas on Erki Külvi.

Tagaveoliste klassis on viie etapiga enim punkte kogunud Vjatšeslav Serov, talle hingavad kuklasse Raul Laanisto ja Andres Ringo. Rahvakrossi edetabeli tipus on Margus Suigusaar, Einar Heljand ja Tanel Raudsepp. Vabaklassi pingerida juhib viiest etapist neli võitnud Mart Tikkerbär, teist kohta hoiab Aivo Ojala ja kolmas on Marko Muru.

Pool tundi pärast keskpäeva algaval võidukihutamisel on igale masinaklassile kavas kaks võistlussõitu. Pika ja sündmusrohke päeva lõpetavad superfinaal ja mehaanikute sõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles