Sügisregatt meelitab purjetajad Pärnusse

Joel Kukk
Copy
Optimistil purjetav Jõõpre põhikooli õpilane Andrias Sepp juhib Eesti meistrivõistlusi.
Optimistil purjetav Jõõpre põhikooli õpilane Andrias Sepp juhib Eesti meistrivõistlusi. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Reedest pühapäevani seilavad Eesti ja lähinaabrite svertpaadipurjetajad Eesti lahtiste meistrivõistluste kolmandal etapil Pärnu sügisregatil. Kolmes paadiklassis kokku on suvepealinna oodata üle 170 sportlase.

Kuni 16aastaste Optimisti klassis on kahe etapi järel liider Pärnu jahtklubi purjespordikooli õpilane Andrias Sepp, talle hingavad kuklasse lõunanaaber Ricards Mucins ja Tallinna kalevlanna Mia Maria Lipsmäe. U12 vanuseklassi edetabelit juhib pärnakas Martin Rahnel. Nooremate tüdrukute konkurentsis on meie piigad Sharon Peetrimäe ja Liise-Kärt Liiber Leedu purjetaja Mingaile Plucaite järel vastavalt teisel ja kolmandal kohal.

Zoom8 klassis juhib meistrivõistlusi Elisabeth Ristimets Tallinnast. Alla 17aastaste neidude arvestuses on pärnulanna Lisbeth Taggu neljas. Laser 4,7 klassi liidrikohta hoiab kalevlanna Karolin Härm, Pärnu parimana asub Angeliina Maria Isabel Õunap edetabeli neljandal real.

Pärnu sügisregatt avatakse jahtklubi lipuväljakul reedel tund pärast keskpäeva ja esimene sõit merel on kavas kell 15. Laupäeval ja pühapäeval on sõidud planeeritud algusega kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles