Naiskodukaitsjate aastapäeva saatis liilialõhn

Silvia Paluoja
Copy
Naiskodukaitse Pärnumaa ringkonna esinaine Anneli Pesti kuulab tordimeistri õpetussõnu, kuidas ta peaks kohvikõrvase lahti lõikama.
Naiskodukaitse Pärnumaa ringkonna esinaine Anneli Pesti kuulab tordimeistri õpetussõnu, kuidas ta peaks kohvikõrvase lahti lõikama. Foto: Silvia Paluoja

Pärnumaa naiskodukaitsjad tähistasid ringkonna aastapäeva ligemale kolm kuud hiljem, sest eriolukorra leevenedes oli 5. juunil veel keeruline pidulikku üritust korraldada. Seekord vedas vankrit Ülejõe jaoskond, mille esinaine on Jana Ots. Külalistena osalesid Lõuna-Läänemaa ringkonna esindajad Lihulast. Esinesid Saarde kodutütred ja Janne Ristimetsa tantsustuudio lapsed.

Tallinna maantee staabihoone sinivalgete õhupallide ja valgete liiliatega kaunistatud saalis levis lillelõhn, sest liilia on Naiskodukaitse sümbol.

Naiskodukaitse Pärnumaa ringkonna esinaise Anneli Pesti tähtpäevakõnest jäi kõlama tunnustus neile ühingukaaslastele, kes ajal, mil riik oli nii-öelda lukku pandud, andsid koos kaitseliitlastega abikäe sinna, kuhu vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles