Järjejutt: Eestis ei vahetata asfalti ka nii tihti

Copy
Eelmise ministri asemikuks pidi saama üks mees, aga kui too väliskaubanduse ja IT-spetsialist end esimest korda näole andis, tuli välja, et tegu on hoopis naisega, olgugi mehe nimega. Algul arvatigi, et mees ise ei saanud tulla ja saatis siis naise.
Eelmise ministri asemikuks pidi saama üks mees, aga kui too väliskaubanduse ja IT-spetsialist end esimest korda näole andis, tuli välja, et tegu on hoopis naisega, olgugi mehe nimega. Algul arvatigi, et mees ise ei saanud tulla ja saatis siis naise. Foto: Urmas Luik

Nüüd vastu kevadet, kui linnud olid juba hakanud lõõritama oma vastseid ja samal ajal kulunuid sümfooniateoseid, lasti koristaja lahti. Olevat liiga agaralt nõudepesuvahendit kasutanud.

Inimene oli pedant ega sallinud mustust silmaotsaski ja selle eest lasti nüüd lahti ... No ma ei tea, kas nii ikka sobib? Kogu uue puhastusteenindaja värbamiseni kuluva aja oli Ülo sunnitud põrandate küürimise enda peale võtma. Ei olnud kerge manitseda majatäit ametnikke, et nood puhastel põrandatel poriste jalgadega ei trambiks. Vanasti sõimas ju koristajamutt kõik läbi, aga nüüd pidi Ülo sellega toime tulema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles