Helle Kullerkupp: EKRE linnavolinikud toetavad kunsti Pärnus, kuid mitte iga hinnaga (4)

Helle Kullerkupp
Copy
Heldur Paulsoni ettekanne Pärnu linnavolikogu istungil 17.09.2020 on järjekordselt kontekstist välja rebitud, kuigi oli mõeldud teiste ekrelaste sõnavõttude illustreerimiseks, näitamaks, millist kunsti me ei soovi rahastada linnaeelarvest, kirjutab Helle Kullerkupp.
Heldur Paulsoni ettekanne Pärnu linnavolikogu istungil 17.09.2020 on järjekordselt kontekstist välja rebitud, kuigi oli mõeldud teiste ekrelaste sõnavõttude illustreerimiseks, näitamaks, millist kunsti me ei soovi rahastada linnaeelarvest, kirjutab Helle Kullerkupp. Foto: Mailiis Ollino

Majanduskriisi kontekstis peame mõistma, milliseid kunstiinvesteeringuid mahutab linnaeelarve lähema viie aasta jooksul. Kas linnakodanikud on valmis loobuma 40 aastat kõneldud uuest sillast Mart Soosaare kunstisadama kasuks, kui maksumaksjale tähendab see miljonilisi väljaminekuid ja viis aastat kunstihoone käimashoidmise kohustust?

​Heldur Paulson on teinud hiilgava enesetutvustuse ning tema tuntus ja positiivne renomee on kõigist teistest rahvasaadikutest kaugel ees. Paulsoni ettekanne Pärnu linnavolikogu istungil 17.09.2020 on järjekordselt kontekstist välja rebitud, kuigi oli mõeldud teiste ekrelaste sõnavõttude illustreerimiseks, näitamaks, millist kunsti me ei soovi rahastada linnaeelarvest.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles