Eesti koondisse kutsutud Pärnu vutinaised tunnistasid EMi valikmängus Venemaa paremust

Pärnu Postimees
Copy
Eesti naiste jalgpallikoondist ootavad oktoobris ees EMi valikmängud Hollandi ja Sloveeniaga. Arhiivifoto.
Eesti naiste jalgpallikoondist ootavad oktoobris ees EMi valikmängud Hollandi ja Sloveeniaga. Arhiivifoto. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

EM-valikmängudeks Eesti jalgpallikoondisse kutsutud pärnakatest pääses Lätis Jurmalas mängus Venemaa vastu platsile vaid poolkaitsja Kairi Himanen. Ründaja Kristina Bannikova jälgis matši vahetusmängijate pingilt, kaitsja Marve Bessmertnõi jäi nimekirjast seekord välja.

Eesti naiskond võitles Venemaa vastu südikalt ja lasi tugeval vastasel enda võrku avapoolajal lüüa vaid ühe palli ning kaotas teise poolaja lisaminuti värava tõttu lõpuks 0:3.

Koondise peatreener Jarmo Matikainen jäi naiskonna võitlusvaimuga rahule. “Näitasime oma võitluslikkust ja taktikalist küpsust, sest mängisime ühe Euroopa tippnaiskonnaga. Suur kiitus klubidele ja mängijatele, kes on teinud tööd, et uued mängijad meid aidata saaks!” lausus peatreener.

Eesti naiskond on kuue mänguga teeninud ühe viigipunkti ja asub kuue naiskonna seas viiendal kohal. Sama punktisummaga leiab viimaselt tabelirealt Türgi. Holland on parimana kirja saanud 21 punkti (seitsmest mängust), Venemaal (6) ja Sloveenial (7) on kirjas 12 punkti ja Kosovo on kuue mänguga kogunud üheksa punkti.

Eesti koondise järgmised valikmängud on oktoobri lõpus, kui sõidetakse külla Hollandile ja võõrustatakse Sloveeniat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles