Pildid Riigipea külaskäik võttis Kabli Pagari omaniku sõnatuks

Copy
Kabli Pagari omanik Elve Vahenõmm oli üllatutunud, kui Häädemeeste valda külastanud president Kersti Kaljulaid koos kaaskonnaga kohaliku pagariäri uksest sisse astus.
Kabli Pagari omanik Elve Vahenõmm oli üllatutunud, kui Häädemeeste valda külastanud president Kersti Kaljulaid koos kaaskonnaga kohaliku pagariäri uksest sisse astus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

President Kersti Kaljulaid tutvus täna, septembri viimasel neljapäeval Häädemeeste vallaga ja üllatas Kabli Pagari omanikku Elve Vahenõmme, kui riigipea oma kaaskonnaga astus Liivi lahe äärse väikeettevõtte uksest sisse.

“Meil oli teada, et president tuleb Talilt otse seltsimajja. Meil on ilus maja, alles remonditud, seal olid külaseltsist Maret Salak ja Malle Alunurm, nemad rääkisid majast ja külaseltsi tegevusest ja siis öeldi, et kiire on,” pajatas Vahenõmm riigipea üllatusvisiidi järel. “Mõtlesin, et saan pagaripõlle ette panna, ei jõudnud, juba räägivad sees. Presidenti huvitas ettevõtlus maal, oleme ääremaa ja kui palju siin neid ettevõtteid ikka on.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles