Seenemetsa kraavid tekitasid linna ja ettevõtte vahel arusaamatuse

Copy
Linna peamine mure on varisev kraavinõlvak, mis vihma korral täidab kraavi põhja liivaga ja võib hakata teekatet lõhkuma.
Linna peamine mure on varisev kraavinõlvak, mis vihma korral täidab kraavi põhja liivaga ja võib hakata teekatet lõhkuma. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus saatis MKM Infra OÜ-le kirja, teavitades, et firma oli Silla külas Seenemetsa elurajoonis kraave kehvasti puhastanud ja ootab nüüd ettevõttelt lahendust. Kuid MKM Infra leidis, et tegemist on eksituse ja ülekohtuga.

Linn tellis MKM Infra OÜ-lt kraavide puhastamise, kuid tööd tuli kohapeal ilmnenud probleemide tõttu pooleli jätta. Samas esitas firma tehtud tööde eest linnale arve, kuid linna seisukohasest kraave pigem rikuti, kui korrigeeriti, samuti kahjustati tööde käigus kraavi kaldal kasvavate puude tüvesid. Sirmiku ja Murumuna tänava ristmikul on kraavi teepoolset nõlva kahjustatud sedavõrd, et teepeenar on kraavi varisenud ja teeserv ohus. Seetõttu saatis linnavalitsus firmale kirja, milles nõudis tekkinud olukorrale kiiret lahendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles