Piletimäng: keeruta jalga ansambliga Legshaker!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folkpunkbänd Legshaker on leidnud omale lühikese ajaga palju fänne.
Folkpunkbänd Legshaker on leidnud omale lühikese ajaga palju fänne. Foto: Erakogu

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel reedel, 27. jaanuaril astuvad Pärnu kuursaali lavale omale Eestis hetkel kõvasti nime teinud Pärnu folk-punk bänd Legshaker ja mitte märkimisvärrselt vähem kuulus suvepealinna bänd Pööloy Gläänz.

Loosime Pärnu kuursaali Legshakeri ja Pööloy Gläänzi kontserdile välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Legshaker võitis Raadio 2 “Aastahiti” valimisel tänavu aasta demo auhinna oma looga “Maksmata võlad” või “Tänased lubadused”?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 25. jaanuari keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala küsimuse “Kas FIXi esimene plaat kandis nime “Tsirkus maksimus” või “Värviline maailm”?” õige vastus on “Värviline maailm”.

Laupäeval lähevad kaaslasega Pärnu klubisse Bravo, kus annab kontserdi ansambel FIX, Silvi Berggrünfeld, Angela Sander ja Aivar Madisson.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles