Pärnu Vaprus kaotas karikasarjas meistriliiga tiimile, Vändra Vaprus alistas esiliigas punase laterna

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Jalgpall. Foto on illustreeriv.
Jalgpall. Foto on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Pärnu Vapruse vutimeeskonna teekond karikavõistlustel jõudis lõpule 1/16-finaalis, kus tuli leppida Tartu Tammeka napi paremusega. Vändra Vaprus teenis esiliigas napi võidu Kohtla-Järve tiimi üle.

Meistriliigas kaasa tegev Taaralinna meeskond pani Rannastaadionil esiliigas liidrikohal suvepealinlased kohe surve alla ja esimese äreva momendi järel päästis Vapruse tosina minuti järel väravapost.

Veerand tundi hiljem õnnestus Tammekal siiski juhtima asuda, kui ründaja Tristan Koskor pääses Vapruse puuruvahi Hendrik Vainuga silmitsi ja realiseeris oma võimaluse.

Teisel poolajal oli šansse pärnakatelgi, kuid skoor jäi muutmata ja Tammeka sai rõõmustada 1:0 võidu üle.

Järgmises ringis lähevad tartlased vastamisi kolmandas liigas palliva Märjamaa Kompaniiga.

Esiliiga turniiril käis täna väljakul Vändra Vaprus ja sai 1:0 jagu liiga punasest laternast Kohtla-Järve Järvest.

Mängu ainsa värava lõi Envar Lauter 25. minutil penaltipunktilt. Vaprus mängis pool mängu vähemuses, sest poolajavile eel teenis teise kollase kaardi Toomas Mangusson.

PJK 22. vooru võõrsil toimunud mäng FC Levadia U21 meeskonnaga lõppes 1:1. Esimese poolaja alguses avas skoori pealinna tiim ja pärnakatel õnnestus Risto Pärnati tabamusest lõpu eel viigistada.

Esiliiga liider on 54 punktiga Pärnu Vaprus, edestades Maardu linnameeskonda, kel mängitud üks matš vähem, kahe silmaga. Vändra Vaprusel ja PJK-l on 25 mängust 29 punkti ja sellega on nad vastavalt seitsmendal ja kaheksandal kohal. Mõlemal on veel šanss pääseda esimese kuue sekka, kes hakkavad 27. vooru järel omavahel kõrgemaid kohti selgitama. Nelja punkti kaugusel on FC Flora U21, kel seljataga üks mäng vähem, ja viie silma kaugusele jääb Tartu Tammeka U21 tiim.

Neli tagumist mängivad siis omavahel, selgitades liigast väljalangeja ja üleminekumängudele pääseja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles