Järelvaadatav ⟩ Volletiim lahendas karikasarja veerandfinaalis Selveri vastu pool ülesannet hindele viis

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu võrkpalliklubi meeskond asus karikavõistluste veerandfinaalseeriat Tallinna Selveri vastu juhtima.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond asus karikavõistluste veerandfinaalseeriat Tallinna Selveri vastu juhtima. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidas Aadu Luukase karikavõistluste veerandfinaali avamängus kodusaalis tulise lahingu Tallinna Selveriga, teenides kordumiskohtumiseks maksimaalse eduseisu.

Pärnakad võitsid avageimi 25:22, ent lagunesid teises, kui Selver teenis 25:16 võidu. Pärast sellist nahutamist parandas Pärnu meeskond oma esitust ja sai kahes järgmises geimis napid võidud: 25:22 ja 25:23, mis tagas 3:1 mänguvõidu.

Atvars Ozolinš panustas võitu 18 punktiga (+11), 17 silma (+10) lisas Taavet Leppik ja 13 punkti (+5) Kristaps Platačs. Pärnu vastuvõtt oli 65%, rünnak 47%, blokipunkte kogunes kaks ja servil löödi kuus ässa (eksiti 11 pallingul). Seejuures tegutses Pärnu meeskonna sidemängijana alates teisest geimist nooruke Richard Voogel, kes vahetas välja kogenud Martti Keele.

Selveri edukaimana tõi Oliver Orav 19 punkti (+10), Renee Teppani arvele kanti 17 punkti (+12) ja Andrus Raadik lisas 14 punkti (+7). Selveri vastuvõtt oli 41%, rünnak 47%, blokipunkte teeniti 12, servipunkte vaid 1 (eksimusi tehti 11).

Pärnu ja Selveri vahelise veerandfinaali kordusmäng toimub 24. oktoobril Tallinnas. Võitjaks osutub kaks võitu saanud võistkond või juhul kui mõlemal võistkonnal on üks võit ja üks kaotus, siis mängu eest antavate suurema punktide arvuga võistkond. Mängu eest antavate punktide võrdsuse korral mängitakse kuldne geim.

Pärnu ja Selveri duelli võitja läheb poolfinaalis vastamisi Saaremaa võrkpalliklubi meeskonna ja Tallina ülikooli vahelise veerandfinaali võitjaga.

Teises tabelipooles asus oma veerandfinaalseeriat juhtima Tartu Bigbank, saades 3:0 esiliigas mängivast LotusTimberist/Neemeco SKst.

Teise poolfinalisti selgitavad selles tabelipooles TalTech ja esiliigas palliv Viljandi tiim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles