Laupäeval alanud automäärimine jätkus Rohu tänaval eilegi (1)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Rikutud auto Rohu tänaval.
Rikutud auto Rohu tänaval. Foto: Erakogu

Paljud Pärnu Rohu tänava elanikud said nädalavahetusel halva üllatuse osaliseks, kui avastasid, et nende auto on tundmatu ainega kokku määritud. Pläkerdajaid otsib nüüd politsei.  

Mitu sõidukiomanikku postitas sotsiaalmeedia gruppi “Märgatud24 Pärnus” teate, et nende masin on rikutud õlilaadse ainega.

Samal tänaval elav Moonika Sarapik rääkis, et Rohu 105 ja 128 ees on määritud enamik autosid.

Sarapiku sõnutsi pidi tegu olema toime pandud laupäeval pärast kella 19. “Kui ma koju tulin, siis ei olnud midagi, ja kui kell 19.30 õue läksin, olid jutid autodel juba peal,” selgitas ta.

Sarapiku väitel kutsusid elanikud kohale politsei. “Millega määritud, ei oska öelda, mingi õlilaadne aine tundub, aga õnneks maha tuleb ilusti,” märkis ta.

Kui ma koju tulin, siis ei olnud midagi, ja kui kell 19.30 õue läksin, olid jutid autodel juba peal.

Moonika Sarapik 

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virk sõnas, et politsei andmeil valati laupäeval, 10. oktoobril Rohu tänaval ühe maja juurde pargitud autod üle määrdega, mis õnneks tuleb pestes maha.

Virgi jutu järgi tuvastasid politseinikud kohapeal paarkümmend määritud sõidukit, mõnd oli rikutud vähem ja mõnd rohkem. “Kas ja kui suures ulatuses tekitati autoomanikele kahju, on selgitamisel,” lausus ta.

Sarapiku sõnutsi jätkus vandaalitsemine pühapäeva õhtul, kui mitu autot taas kord ära määriti. 

Pärnu politseijaoskonna juhtivuurija Kaire Konts rääkis, et politseini on info autode määrimise kohta jõudnud ja praegu selgitatakse asjaolusid, sealhulgas teo toimepanijat.

Vandaalide poolt määritud auto. 
Vandaalide poolt määritud auto. Foto: Erakogu

“Palume inimestel võtta ühendust Pärnu politseijaoskonnaga meiliaadressil kelly.nurk@politsei.ee ja kirjutada võimalikult täpselt, kus, mis ajal ja mis ulatuses auto kahjustusi sai,” teatas Konts. 

Ühtlasi palub politsei ühendust võtta kõigil, kes möödunud nädalavahetusel märkasid Rohu tänava kandis kahtlast tegevust.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles