Kaklevad emad ja elektrikatkestus on sündmuskorraldajatele tavaline nähtus

Andres Tölp
, kultuurikorraldaja
Copy
Õhtust jäi kõlama, et sündmuse meeleolu ongi sageli ainus, mis naeratuse päeva lõpuks näole toob.
Õhtust jäi kõlama, et sündmuse meeleolu ongi sageli ainus, mis naeratuse päeva lõpuks näole toob. Foto: Urmas Luik

Tartu ülikooli Pärnu kolledž korraldas ettevõtlusnädala raames kultuurikorraldajate seminari “Plaan B – väga pro!”, kus kuus asjaajajat jagasid erialaseid kogemusi: kuidas kohandada sündmuse käiku ootamatuste korral ehk mida teha siis, kui plaan A ei toimi?

Küll lükkas tormituul ümber tänavaartistide festivali välitualetid, pani terve kasepuu mööda tänavaid veerema ja tahtis lava minema lennutada. Haapsalu kuursaalist kadus vool, Kabli Päikeseloojangu festivalile tuli artist, kes polnud esinemiseks valmis. Rõõmsate laste festivalil läksid emad karvupidi kokku ja üht korraldajat hakati lausa külahulluks pidama.

Varem Päikeseloojangu festivali meeskonda kuulunud ja nüüd sündmussarja Häädemeeste Hää korraldaja Eveli Loorents tõdes, et on neil vedanud iga korraldaja põlise vaenlase – ilmaga. Küll on nemadki pidanud varuplaani appi võtma.

Korraldamistöö sai ette võetud, kui üks turismiedendajaid söandas märkida, et Häädemeeste vallas ei toimu eriti midagi. Tänavu poolitatud rannaäärne festival on aastatega üpris palju muutunud, kuid on nüüd Lõuna-Pärnumaa tõmbenumber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles