Rannajooksu virtuaalrajal tõusis stardikangas

Pärnu Postimees
Copy
Sügiseti suvepealinnas toimuv populaarne rannajooks toimub tänavu virtuaalsena.
Sügiseti suvepealinnas toimuv populaarne rannajooks toimub tänavu virtuaalsena. Foto: Kahe Silla klubi

Ehkki eelmistel aastatel on liikumishuvilised nautinud sügisvärve suvepealinna ranna piirkonnas silgates, loob koroonaviiruse levik võimaluse joosta või käia tänasest kuni novembri alguseni kas või oma kodutänaval, et osaleda igasügisesel Pärnu rannajooksul.

Virtuaalsel rannajooksul võib joosta või käia seal, kus spordihuviline ise kõige enam soovib – olgu kodus või välismaal. Arvesse lähevad jooksulindilgi tehtud sooritusedki. Pärast liikumist tuleb esitada tõenduseks mobiilirakenduse logi või pulsikella pilt. Kaasa saab lüüa viie ja kümne kilomeetri distantsil. Kõik lõpetajad saavad medali ja lõpuprotokollist elektroonse diplomi. Niisamuti toimuvad virtuaalsena tasuta lastejooksud. Kuni 11aastased lapsed peavad läbima minimaalselt 200 meetrit, ent liikumise logi esitada neil ei tule.

Jooksu korraldava Kahe Silla klubi teatel oli tänaseks end rannajooksu eri distantsidele kirja pannud 461 liikumissõpra, kellest nii mõnigi kavatseb joosta võõrsil. Esindatud on pea kõik maakonnad.

Klubil on mitmeaastane traditsioon annetada koos liikumissõpradega osa virtuaalüritusest laekunud starditasust heategevuseks. Kõik rannajooksul osalejad panustavad mõni nädal tagasi Tallinnas Ironmanilt Hawaii Ironmani võistlusele pääsme hankinud Timmo Jereti sõidu- ja ettevalmistuskulu katmisesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles