Poisid ja tüdrukud võistlesid ringrajal vigursõidus

Joel Kukk
Copy
Noored autosportlased võtsid Audru ringraja parkimisplatsil omavahel mõõtu vigursõidus.
Noored autosportlased võtsid Audru ringraja parkimisplatsil omavahel mõõtu vigursõidus. Foto: Eesti autospordiliit

Eesti autospordiliidu võistlussarja Zebra Cup kolmandal etapil pani Audru ringrajal oma võimed proovile 64 noort ja paremus selgitati neljas arvestuses.

Kuni 12aastaste poiste konkurentsis läbis vigursõidu raja kõige nobedamalt Oliver Kurg, teiseks tuli Henry Tegova ja kolmanda auhinna teenis Ragnar Tuberik. Samaealiste tüdrukute seas oli parim Martaliisa Meindorf, pjedestaali madalamatele astmetele sõitsid Liis-Marie Kaljur ja Meryl Peldes.

13–15aastastest noormeestest osutus parimaks Kristjan Hallikmägi, järgnesid Frederik Märtin ja Märt Valdmees. Piigade võidu sai Hanna-Grete Suvemaa, teise auhinna vääriliselt sõitis Annabel Taaber ja kolmas oli Mia-Mariette Pankratov.

“Projekti “Noored roolis” käigus õpetatakse 8–15aastasi poisse ja tüdrukuid autoga sõitma ja Zebra Cupi eesmärk on anda neile esimesed võistluskogemused,” selgitas Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport president Eiki Eriste. “Võistlused toimuvad identsete Renault Twingo tänavasõidu autodega ja noori juhendavad suurte kogemustega autosportlased.”

Zebra Cupi avaetapp sõideti Tartus Eesti Rahva Muuseumi parklas ja teise osavõistluse paremad selgusid Laitse rallipargis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles