Seni üksi harjutanud Timmo Jeret sai endale abiks tuntud treeneri

Pärnu Postimees
Copy
Timmo Jeret.
Timmo Jeret. Foto: Erakogu

Tänavusel Tallinna triatlonil Hawaii Ironmani pileti teeninud pärnakas Timmo Jeret hakkab uueks hooajaks harjutama Eesti ühe tuntuma triatleedi Marko Alberti abiga.

Jereti jutu järgi tuli treeneri võtmise soov temalt endalt. “Mitte ainult sellepärast, et Hawaii terendab, vaid eelkõige tundsin, et  igav ja rutiinne oleks vastu minna uuele aastale enda lähenemisega olenemata sellest, et tegelikult asi töötas. Selles suhtes mul endale etteheited puudusid,” lausus Eesti triatlonimaastikul ühe suurema teabepagasiga mehega koostööd alustanud Jeret.

“Seni olen toimetanud üksinda, siit-sealt saanud näpunäiteid, kuid süvitsi minemata. Eks mulle ole vihjatud, et võiksin endale kellegi appi võtta, kuid siiani ma treenerist puudust ei tundnud. Äärmiselt huvitav oli enda teadmistega eksperimenteerida,” rääkis Jeret. “Kuna teen sporti muu elu kõrvalt, tundus ebamugav mõte, et keegi hakkab mind suruma piiridesse, mida millal teha. Praegu usun, et ma olen selleks valmis ja ma tahan seda.”

Et trenniks on põhitöö kõrvalt aega keeruline näpistada, kujuneb Jereti arvates võtmekohaks see, kuidas kasutada aega senisest palju efektiivsemalt.

“Pean kohe tegelema hakkama Hawaii Ironmani eelarvega, mis on üüratu: arvestada tuleb umbes 8000 euroga. See on trennitegemise kõrval palju keerulisem,” märkis rattapoes töötamise kõrvalt triatloni harrastav Jeret.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles