Andrus Aljas: "Teil seal Pärnus läheb ju hästi …"

Copy
Estonia Spa Hotelsi juhataja Andrus Aljas, küsib, et mis saab edas? Ja vastab sellele küsimusele nii: "Pärnu turismi tulevik ei ole enam ainult meie endi kätes. Ole sa nii innovatiivne või hea teenindusega kui tahes."
Estonia Spa Hotelsi juhataja Andrus Aljas, küsib, et mis saab edas? Ja vastab sellele küsimusele nii: "Pärnu turismi tulevik ei ole enam ainult meie endi kätes. Ole sa nii innovatiivne või hea teenindusega kui tahes." Foto: Pärnu linnavalitsus

Kogu turismisektor Eestis vaevleb ennenägematus kriisis: oluliste äripiirangute tõttu käibed järjest kukuvad ja kahjumid kasvavad, mis tähendab, et elus püsimiseks tuleb koondada järjest rohkem töötajaid ja tõmmata koomale kõik mittehädapärased kulud. Ühesõnaga elame, nagu tulevikku enam ei olekski.

Paljud hotellid ja restoranid on uksed üldse sulgenud. Kõige selle taustal kuuleb aga aina rohkem lauseid: "Aga teil Pärnus läheb ju hästi" või "No mis teil, spaadel, viga?". Rahvas räägib Pärnu suurepärasest turismisuvest, kus kõik hotellid ja restoranid olevat olnud kliente puupüsti täis. Lõppenud koolivaheaja nädala kohta kirjutas ajakirjandus lausa eraldi uudiseid, kui hästi ikka selle ühe nädalakese jooksul kõigil (Pärnu) spaadel läks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles