Parklamuusikud DefRage’ist suunduvad maailma vallutama

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkpunt DefRage plaanib uuel aastal Euroopa tuuri. Pildil vasakult Argo Ollep, Kari Kärner, Arvi Tamm ja Andre Kaldas.
Rokkpunt DefRage plaanib uuel aastal Euroopa tuuri. Pildil vasakult Argo Ollep, Kari Kärner, Arvi Tamm ja Andre Kaldas. Foto: Erakogu

Parklates oma plaatide müümisega tuntust kogunud Pärnu rokkbänd DefRage lubab pühkida sel pühapäeval, 22. jaanuaril Eestimaa tolmu jalgadelt ja suunduda maailmatuurile, mille käigus plaanivad rokkarid anda sadu kontserte.

Bändi värsket albumit tutvustav “Jackal World Tour” pidi algama juba eelmisel nädalal, kuid DefRage’i pressiesindaja Arvi Tamme sõnade järgi tuli muusikutel lükata tuuri edasi bändi soolokitarristi Daniel Leppsoo haigestumise tõttu.

“Jätsime seetõttu ära oma Läti, Leedu, Poola ja Tšehhi kontserdid, mis plaanime anda hiljem,” ütles Tamm. “Alustame tuuri kolmapäeval Ungaris Budapestis.”

Tuuribussidega liikuvad muusikud plaanivad anda märtsi keskpaigani Euroopas üle kahekümne kontserdi ja tulla siis Eestisse puhkama. Paar nädalat hiljem sõidetakse Tamme kinnitusel Euroopasse tagasi ja siis tuuritatakse augustini.

Septembris lubab DefRage minna vallutama USAd ja seal on Tamme teada bändil sügiseks kokku lepitud 32 kontserti kuues osariigis.

“Tuleme aastavahetuseks jälle koju,” lubas Tamm. “Et tegu on DefRage’i maailmaturneega, plaanime anda järgmisel aastal veel 150 kontserti Venemaal ja Austraalias. Tahame käia nii albumiga läbi kogu maailma. Need kuulujutud, et me ei lähe kuhugi ja joome raha maha, ei pea paika.”

Tamm lisas, et Eestist lahkuvaid muusikuid näeb tuuril Euroopa linnades enne kontserte oma plaati tutvustamas ja flaiereid jagamas.

Peale selle laadis DefRage multimeedia keskkonda Youtube üles oma ingliskeelse promovideo, mis kannab Discovery Channeli logo.

Tamm ei osanud kinnitada, kas bändil on logo kasutamiseks luba. “Panime selle, et video näeks uudislikum välja,” ütles pressiesindaja. “Tean, et mänedžer ajas nendega asju, ei usu, et see logo sinna nüüd päris lambist sai.”

DefRage ootab kõiki oma fänne pühapäeval end ära saatma. Aja ja koha lubas Tamm veel täpsustada.

Vaata ka DefRage'i promovideot.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles