Paf Openil võidutses soomlane Otto Virtanen

Pärnu Postimees
Copy
Otto Virtanen finaalis mängimas.
Otto Virtanen finaalis mängimas. Foto: Eesti Tenniseliit

Sel nädalavahetusel Pärnus toimunud 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITFi ehk rahvusvahelise tenniseföderatsiooni turniiri võitis soomlane Otto Virtanen.

Paf Openi tänases finaalis mängisid 19aastane soomlane Otto Virtanen (ATP 681.) ja Saksamaal resideeruv 30aastane Venemaa tennisist Yan Sabanin (ATP 910.). Sabanini kõrgeim maailma edetabeli koht on olnud 598. Tema kontos on 13 paarismängu esikohta ITFi turniiridel. Üksikmängus tal tiitlid puudusid, seega oli seekord hea võimalus viga parandada.

Soome tulevikulootus Virtanen on Jürgen Zopi kunagise treeneri Pasi Virtaneni poeg. Otto Virtanen, kes vahepeal maadelnud vigastusega, on varem ITFi üksikmängu tiitlile lähemal olnud: tänavu veebruaris jõudis ta Aktjubinskis M25 turniiril finaali.

Nii Sabanin kui Virtanen mängisid end lõppvõistlusele settigi kaotamata. Head hoogu jätkus finaaliks siiski vaid Virtanenil. Ta võttis veenva 6:3, 6:0 võidu, mis tähendas, et soomlane sai oma esimese ITFi tiitli.

Meeste üksikmängus osutus eestlastest parimaks Mattias Siimar, kes jõudis poolfinaali, ja paarismängus esikoha saavutanud duo Johannes Seeman ja Siim Troost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles