Kuldse Kodu ümber luusivad kotivargad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Kuldse Kodu juures tegutsesid kotivargad.
Pärnus Kuldse Kodu juures tegutsesid kotivargad. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Reede õhtul röövlikamba ohvriks langenud naine hoiatab Pärnus Kuldse Kodu ümbruses ringi luusiva noortekamba eest, kes temalt koti koos rahaga käest haaras, vahendab Raadio Pärnu.


65aastane Maia läks reede õhtul kella 18 paiku koju, kui korraga oli tema ümber seltskond poisse, kellest üks naiselt koti käest tõmbas. Naine rääkis raadiole, et noored tema suhtes vägivalda ei kasutanud ja jooksid kiiresti minema. Naisel olid kotis üle tuhande krooni, kahed prillid ja dokumendid, kokku hindab ta kahjusummat 3600 kroonile.



Maia sõnul on Tralli lasteaia poolne nurk Kuldse Kodu taga pime ja ta on seda teelõiku üritanud vältida. Seekord tegi ta erandi, sest arvas, et kell kuus õhtul on liiklemiseks veel turvaline.



Järgmisel õhtul läks Maia samasse kohta koos sõbrannaga jalutama ja nägi seal taas noortekampa. Ta ei tea küll, kas tegemist oli samade poistega, kuid naine hoiatab kõiki Kuldse Kodu ümbruses liikujaid ja soovitab lasteaiapoolset pimedat teelõiku vältida.



Pärnu politseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammeleht ütles Raadio Pärnule, et selliseid kotivargusi tuleb aeg-ajalt ette küll, kuid ei saa öelda, et need oleksid viimasel ajal sagenenud. Ka ei saa väita, et mõni asukoht kotipoistele rohkem meelepärane oleks. Hiljuti juhtusid samalaadsed kotiröövid Oja poe juures ja Esplanaadi- Aia tänava nurgal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles