Politsei otsib Pärnus liiklusõnnetuse sündmuskohalt lahkunud autojuhti

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Politseiauto. Foto on illustratiivne.
Politseiauto. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Täna hommikul juhtus liiklusõnnetus Pärnus Ülejõe kooli juures, kus teed jalgrattaga ületanud laps sai sõiduautolt löögi. Politsei palub autojuhil ja õnnetuse pealtnägijatel ühendust võtta.

Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus ajavahemikul 7.30st 7.45ni Tallinna maanteel fooriristmikul Ülejõe põhikooli juures. Sõiduteed jalgrattaga ületanud 12aastane tüdruk sai löögi sõiduautolt, mille juht sõidukist väljus, et lapse seisukorda kontrollida. Kui laps ütles, et ta ei vaja abi, siis naine lahkus. 

Päeval pöördus laps Pärnu haiglasse, kus tal tuvastati vigastused, ja õnnetusest teavitati politseid.

Politsei palub õnnetuse asjaolude selgitamiseks autojuhil ühendust võtta Pärnu politseijaoskonna avariipolitseinikuga telefonil 509 9531 või kirjutada toomas.viltok@politsei.ee. Samuti palutakse infot inimestelt, kes õnnetust pealt nägid.

Pärnu politseijaoskonna avariipolitseinik Toomas Viltok tuletab meelde, et jalakäijatega juhtunud liiklusõnnetustest tuleb politseile teada anda. “Jalakäija on kokkupõrkes sõidukiga alati nõrgem pool, kuid vahetult pärast õnnetust ei pruugi inimene vigastusi tajuda,” selgitas Viltok. “Eriti kehtib see laste puhul, keda õnnetus võib sedavõrd ehmatada, et nad kardavad abi paluda või ei taju olukorra tõsidust. Kindlasti ei tohi sündmuskohalt lahkuda häirekeskust teavitamata.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles