Selgus Amservi õppestipendiumi laureaat

Pärnu Postimees
Copy
Amservi autoerialade õppurite 1000eurose stipendiumi sai tänavu Aigar Blande.
Amservi autoerialade õppurite 1000eurose stipendiumi sai tänavu Aigar Blande. Foto: Eda Amur

Eile allkirjastasid Amserv Grupi Pärnu esinduse juht Raimond Melts ja Pärnu kutsehariduskeskuse sõiduautotehnikute eriala teise kursuse õpilane Aigar Blande stipendiumilepingu. Toetus on mõeldud autoeriala õppijate motiveerimiseks ja järelkasvu kindlustamiseks.

Amservi 1000eurone stipendium makstakse õpilasele välja kümne kuu jooksul. See määratakse õppeaastaks ühele Pärnumaa kutsehariduskeskuse teise kursuse autoeriala õpilasele.

Sel aastal esitasid kõik õpilased toetuse saamiseks motivatsioonikirjaga taotluse. Kooli õppekava töörühm valis nendest välja viis, võttes aluseks õppeedukuse, käitumise ja aktiivsuse. Kutsehariduskeskuse autoeriala õpetaja Priit Auväärti sõnul oli tänavu eriti raske valikut teha, kuna sel kursusel leidus palju häid kandidaate.

Ettevõtte ja kooli esindajad ning toetuse saaja allkirjastasid eile stipendiumilepingu.
Ettevõtte ja kooli esindajad ning toetuse saaja allkirjastasid eile stipendiumilepingu. Foto: Eda Amur

Sõelale jäänud viisikuga pidasid Amservi esindajad virtuaalset vestlust ja langetasid otsuse Aigar Blande kasuks. Peale raha saab vastne stipendiaat praktikakoha Amservi teeninduskeskuses.

Meltsi ütlust mööda peab ettevõte oluliseks olla kaasatud autospetsialistide koolitamisse ja õppesse juba varakult, et noorte seas säiliks huvi autoerialade vastu ja neil avaneks võimalus oma oskused proovile panna.

Hea meel on näha, et vaikselt, aga kindlalt leiab üha rohkem noori tee keretehniku, maalri, autotehniku ja -diagnostiku erialade juurde. Stipendium on hea viis neid noori veel enam motiveerida ja tunnustada.

Raimond Melts

“Hea meel on näha, et vaikselt, aga kindlalt leiab üha rohkem noori tee keretehniku, maalri, autotehniku ja -diagnostiku eriala juurde. Stipendium on hea viis neid noori veel enam motiveerida ja tunnustada. Samuti annab see signaali, et ootame asjalikke noori spetsialiste oma esindustesse tööle,” rääkis Melts ja lisas, et ettevõtte koostöö kutsehariduskeskusega on hea viis pakkuda noorele inimesele esmast töökogemust ja mõista kooli erialapraktika ootusi.

Tänavu on Amservis praktika sooritanud või sooritamas 35 noort.

Mullu pälvis stipendiumi Agnes Hunt, kellele ettevõte jätkab toetuse maksmist sel õppeaastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles